Helle glæder sig vanvittigt meget til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på livets efterår sammen. Blandingen af komedie og drama fungerer i Hella Joofs "Happy Ending". Happy Ending lægger sig tæt op ad den genre, som kendes fra sentimentale mainstreamfilm fra Hollywood. Jill Clayburgh fik sit veritable. Information om filmen Happy Ending. Komedie af Hella Joof med Birthe Neumann og Kurt Ravn fra

Happy Ending

Happy ending Men den allerbedste blandt de mange gode er den modne, livskloge og ganske sexede Charlotte Sieling som bankrådgiveren Trine, der kommer med gode råd om meget andet end penge. Omkring de to er der en række pragtpræstationer af kokette kvinder, som er over deres første ungdom. Julie Mai Laursen julie ekkofilm. Brugerne 4.

Men da han kommer hjem fra sin sidste arbejdsdag med den store overraskelse, at han nu skal til at være vinimportør og at han har investeret hele deres fælles opsparing i et østrigsk vinhus, tager livet en overraskende ny drejning. Dejlig feel good film, happy ending, skønne personer og en bekræftende historie om happy ending i en sen alder.

Happy Ending er en dansk film fra , med Kurt Ravn, Birthe Neumann, Charlotte Sieling og Kurt Dreyer. Den danske komedie 'Happy Ending' følger Helle, som glæder sig til pensionisttilværelsen med sin mand Peter. Hun har planlagt det hele, nu skal de endelig. Helle glæder sig vanvittigt meget til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på livets efterår sammen.

Happy Ending | Nordisk Film Biografer

Blandingen af komedie og drama fungerer i Hella Joofs "Happy Ending". Den danske komedie 'Happy Ending' følger Helle, som glæder sig til pensionisttilværelsen med sin mand Peter. Hun har planlagt det hele, nu skal de endelig.

Happy Ending lægger sig tæt op ad den genre, som kendes fra sentimentale mainstreamfilm fra Hollywood. Jill Clayburgh fik sit veritable.

Helle glæder sig vanvittigt meget til, at hendes arbejdsnarkoman af en mand, Peter, endelig går på pension, så de kan tage hul på livets efterår sammen.

Blandingen af komedie og drama fungerer i Hella Joofs "Happy Ending". Happy Ending lægger sig tæt op ad den genre, som kendes fra sentimentale mainstreamfilm fra Hollywood.

Jill Clayburgh fik sit veritable.

Happy ending
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail