af en eller anden grund har jeg fået en idé i hovedet om at alle mænd selvfølgelig har prøvet at iføre sig dameundertøj eller nylonstrømper. Hvad kan/må mænd gå i / have på Faktisk blev det starte som et debat forum for /om Han havde haft et "alm sexliv" med "alm sex" i de tidligere forhold. . jeg har gået med nylonstrømper og tynde dametrusser i de sidste 40 år. jeg finder det. Ud af det blå dukker en mand op, som ikke lod til at være begejstret for vores Til dagligt arbejder han som rådgiver hos Sex & Samfund. Kære mænd, har I prøvet kærestens lækre og sexede dameundertøj - for for nysgerrighed, for interesse - hoppet i hendes trusser og bh, når.

mænd som går i nylonstømper | Debat | webf1.net

Er jeg mindre tolerant, end jeg tror, fordi jeg ikke har lyst til en mand, som jeg deler undertøj med? Hvis vi pludselig en dag skulle have sex. Ud af det blå dukker en mand op, som ikke lod til at være begejstret for vores Til dagligt arbejder han som rådgiver hos Sex & Samfund. Holdninger - reaktioner mm. Kom så piger? Hvad er holdningen til det underlige fænomen?

Holdninger - reaktioner mm. Kom så piger? Hvad er holdningen til det underlige fænomen? Dorthe Kandi: Jeg er vild med mænd i dametøj – og omvendt. Personligt elsker jeg, at kasser udfordres og foldes sammen, og at der er bredde. For 2 måneder siden afslørede jeg min mand i at bruge mit undertøj. Han blev meget flov og sagde, at det var et behov, han havde, helt fra han.

Sex debat mænd i dametrusser
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail