Sex & Samfund kæmper for at fremme sundhed, rettigheder og ligestilling i forhold til krop, køn, seksualitet, graviditet og fødsel både i Danmark og internationalt. Læs om Sex & Samfunds ung-til-yngre undervisere og book dem til din skole på webf1.net Efter 30 år med de samme gamle film i seksualundervisningen får de ældste klasser i folkeskolen nu fire nye. Har du brug for rådgivning om graviditet eller abort? Er det tid til at blive testet for sexsygdomme? Velkommen på Sex & Samfunds klinik. Læs mere og bestil tid  Missing: norge.

Nye film skal lære danske unge om sex - sådan gør de i udlandet - TV 2

Efter 30 år med de samme gamle film i seksualundervisningen får de ældste klasser i folkeskolen nu fire nye. Få flere oplysninger om at arbejde hos Sex & Samfund / Danish Family Planning Association. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Sex og Samfund, København S. 49K likes.

Sex & Samfund kæmper for alle menneskers lige ret til at bestemme over deres egen krop. Vi arbejder nationalt og Missing: norge.

Sex og Samfund, København S. 49K likes. Sex & Samfund kæmper for alle menneskers lige ret til at bestemme over deres egen krop. Vi arbejder nationalt og Missing: norge. Få flere oplysninger om at arbejde hos Sex & Samfund / Danish Family Planning Association.

Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Efter 30 år med de samme gamle film i seksualundervisningen får de ældste klasser i folkeskolen nu fire nye.

Læs om Sex & Samfunds ung-til-yngre undervisere og book dem til din skole på webf1.net Sex & Samfund kæmper for at fremme sundhed, rettigheder og ligestilling i forhold til krop, køn, seksualitet, graviditet og fødsel både i Danmark og internationalt. Få flere oplysninger om at arbejde hos Sex & Samfund / Danish Family Planning Association. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis.

Sex norge sex og samfund
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail